Hvor mye koster en film?

Du, det der er et godt spørsmål, og som du sikkert skjønner vil det variere på størrelsen av prosjektet. For å regne oss fram til en sum må vi først vite hva du har lyst på, deretter kan vi beregne hvor lang tid vi trenger for å lage det. Enkelt og greit.

Ofte er ambisjonene større enn budsjettet, det er derfor vi spør. Ut i fra svarene dine på de første to spørsmålene kan vi absolutt drømme fram det best mulige resultatet, men en sånn film kan ikke gjøres for knapper og glansbilder. Derimot så fort vi veit hvor landet ligger kan vi si hva vi får til med det budsjettet som er tilgjengelig.

Ps. Hvis du vil ha en stjerne i boka, og intensjonene dine er ganske så klare allerede, kan du gjerne svare på det her og:

  • Når skal det være ferdig?
    • Som regel er svaret her "helst i går", men hvis du ser framover i kalenderen din, er det et tidspunkt hvor bedriften din kunne trenge et løft? En stille periode i løpet av året? Har du en innsalgsprosess foran deg, hvor det vil være kjekt å ha en kort filmatisk tydeliggjøring av tjenestene dine?
Er det en spesifikk motivasjon bak, eller vil du bare ha mer interesse på en generell basis?
Kan du beskrive hva du vil vise fram?
Har du en omtrentlig sum å forholde deg til?
Når skal det være ferdig?
Når skal det være ferdig?
En omtrentlig dato holder i massevis.
Navn *
Navn
Simen Strøm Braaten